dimarts, de juliol 24, 2007

Àngels i/o Dimonis


L'àngel de la independència bat les ales tot llençant el seu repte a les hosts infernals: HSBC, BBVA, Bancomer, Santander... Vet aquí el modern pandemonium.
Quan podrem erigir un àngel com aquest al bell centre de la Plaça Catalunya o de la Plaça del Mal Nom o de qualsevol de les places principals de les principals ciutats dels Països Catalans?
Però la independència, un cop més, es veu amenaçada pel que sota l'auspici d'un neo-liberalisme desentranyat i assassí, comença a ser conegut com a la nova "reconquesta"... primer, sota l'estandart dels generals Escarrer, Barceló, Riu o Fluxà, foren les platges del Carib, ara esdevengudes colònies vacacionals al més pur estil "constructivista" balear.
Llavors... com a mostra un botó: no fa una una setmana, Zapatero -al que fa devers un any li mancaren cames per a córrer legitimar, en puntual sicronia amb l'amiguíssim del seu enemiguíssim Ànsar, el fraudulent govern de'n Felipe Calderón, més conegut com a l'"espuri"- en un gest d'imperialisme prepotent i desacomplexat, gossà solidaritzar-se i assumir les crítiques dels empresaris espanyols a la reforma fiscal plantejada pel goven il·legítim del Pan...
La qual cosa no fa sinó confirmar el que ja tots sabem o hauriem de saber: que l'única moral i l'única ideologia imperant en aquests temps són, en definitiva, les concordants amb les meliflües necessitats del capital... el més inmoral dels valors.
Sagnant paradoxa, sí... qui a nivell local s'erigeix en adalid de les lluites pels drets i llibertats civils no deixa de ser, allà on realment es talla el bacallà, en els llimbs de l'especulació transnacional, un alt funcionari més de la tirania global.
Ah, i per a rematar, porucs i tan espanyols com sempre, se baixen els calçons davant del PP i li regalen una Navarra que havia decidit no sentir-se tan espanyola, o tan espanyada, com alguns ens havien volgut fer creure.

2 Comments:

Blogger Jaqme said...

Com puc aplaudir un post i aconseguir que em sentis?

dimecres, de juliol 25, 2007 1:53:00 a. m.  
Blogger Walter Ego said...

Hello!
que tal?
el teu blog està genial!
ara mateix, en una hora vaig a Menorca!
Adéu!

dimecres, de juliol 25, 2007 12:24:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home